Viitor luminos pentru București

Pentru a se acoperi problemele cu pensiile militare, s-au inventat două bombițe. Despre Nicolescu de la Argeș, am vorbit. Acolo a mers foarte bine treaba, chiar dacă e un abuz, mai bine vorbim despre PSD care face zid împotriva justiției, decât să vedem zilnic la TV bătrâni generali cu povești de viață fantastice, cărora statul le-a tăiat „pensiile nesimțite”. Cu Ponta și Antonescu ne mai descurcăm, cu militarii mai greu.

Dacă Nicolescu a fost o grenadă, un mesaj clar pentru toți oponenții regimului, a doua a fost doar o fâsâială. Pe scurt, s-a trezit Udrea într-o dimineața și s-a gândit la bucureșteni, și ca să le fie bine, e un singur lucru de făcut: să se desființeze sectoarele. Dacă tot avem circulația sistematizată, nu mai sunt gropi, câinii vagabonzi nu mai ucid oameni, sa rezolvăm și sectoarele. Aberații de ministră blondă, la ce să te aștepți?

Ce m-a mirat însă a fost reacția aprigă a primarului liberal de la Unu, care l-a tras și pe Piedone lângă el. Normal, grasu de la Șase, trădătorul Onțanu și Lăchiță nu s-au impacientat. De ce? Știau că e doar o vrăjeală. Nici ei nu vor să-și lase parcela pe mâini străine, și așa au multe de acoperit.

Dar dacă tot o să mă cheme la referendum să pun eu ștampila dacă vreau sau nu sectoare, atunci am o părere. Și o să votez să nu mai fie sectoare! Nu, nu cred că este bine, dar aș vrea să nu îi mai văd așa de șmecheri pe Lăchiță, pe Onțanu sau pe bivolul de la Șase. Nici Vanghelie, nici liberalul de la 1 nu-mi plac. Doar pe Piedone îl simpatizez un pic.

~ de arte pe ianuarie 31, 2011.

2 răspunsuri to “Viitor luminos pentru București”

  1. Ce ai, bre, cu Poteras?:)) La mine in Crangasi e frumos:) Si sincer, eu nici nu-l aud pe Poteras… nu e pe la TV, pe la nimic… Tace si face:))

  2. […] Viitor luminos pentru București […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: