Două violuri, două sechestrări

Mă uit la televizor și mă minunez. Ce forță are justiția americană! Cum a țipat emigranta ghaneză și repede a venit poliția și l-a ridicat tocmai pe șeful FMI, francezul DSK. Direct din avion. Fără s-o mai întrebe pe duduie dacă e sigură, dacă era trează. Justiția americană n-are mamă, n-are tată, asta trebuie să înțeleagă tot mapamondul nostru. Un pic s-a încurcat cu ucigașul lui Teo Peter, dar acuma și-a spălat toate păcatele. Iar presupusul violator agresator este în arest, că le era frică să nu fugă.

DSK se vede treaba că era pasionat de dudui și departe de a fi vreo ușă de biserică. Totuși chiar chiar sunt câteva probleme. În primul rând bătrânelul DSK, un halterofil de stilouri, a agresat-o și molestat-o pe menajeră, o duduie de vreo 32, cu 10 cm mai înaltă și învățată cu munca fizică din greu. Înțeleg că cauțiunea de 1 mil. USD i-a fost refuzată. De banii aștia câte fotomodele de la Victoria Secret degusta… Sau poate o fi altceva la mijloc?

Mai sunt câteva mici detalii care ne încurcă, dacă vrem să-l judecăm pe bătrânelul rotofei ca un monstru. Eu am fost de multe ori prin străinătate, pe la tot felul de hoteluri și niciodată n-a intrat personalul hotelului peste mine. Și n-aveam vreo gardă sau ceva la ușă. Ori el avea două gărzi de la Secret Service. Dar tocmai atunci nu erau acolo. Fix atunci, când trebuiau s-o salveze pe duduia ganeză.

Explicația probabil este foarte simplă. Halterofila cât ușa a fost atât de uimită că DSK o găsește… practicabilă, încât n-a putut schița niciun gest. DSK a plecat unde avea treabă, a mulțumit, i-a făcut un compliment și a lasat-o acolo, să facă treaba pentru care venise inițial. Apoi s-a gândit mai bine, și-a dat seama că ea nu ar face niciodată așa ceva, deci fără dubiu, a fost viol. A chemat poliția, le-a spus, iar mai departe organele și-au făcut datoria.

Al doilea viol și sechestrare au fost la congresul PDL, iar împotriva acestor fapte, chiar activiștii PDL din sală au strigat: „libertate, libertate”. Dar lucrurile s-au rezolvat odată cu alegerea micului Boc președinte, supranumit, se știe și „eliberatorul”. Și Băsescu a plâns puțin, probabil impresionat de aceste fapte, deși la prima vedere nu ar părea străin de violențe și agresiuni. Le-a dat Baconschi vestea bună, că lucrează acum la un cadou pentru partid, 1.000.000 de voturi de afară la următoarele alegeri, și până la urmă s-a terminat cu bine.

Sincer, mie mi se pare că cele două povești ar fi trebuit să aibe finalurile inversate. Adică DSK să bea o șampanie cu duduia ganeză, în cinstea sexualității ei redescoperite. Iar poliția, procuratura și judecătorii să se ocupe de făptuitorii Baconschi, Anastase, pentru subminarea puterii de stat, abuz în serviciu și diverse tipuri de furturi. În schimb DSK e în pușcărie, iar cei doi sunt noii prim-vicepreședinți ai partidului de guvernământ. Ce-o fi în capul românului care a zis: „după faptă și răsplată”?

~ de arte pe mai 17, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: