De ce m-am sucit

M-am săturat să scriu despre politică, pentru că oamenii nu discern prea multe din cele câte se întâmplă la noi. Nu reiau motivele, deoarece le-am scris in articolul „Ultimul mesaj politic„, din 14 martie. Deci orice agitație din partea mea este inutilă.

Asta nu înseamnă că deodată nu-l mai urăsc pe președinte cu toți aroganții și furăcioșii lui. Nu înseamnă că nu mai sper ca Antonescu cu Ponta să aducă o schimbare. Doar că nu mă mai gândesc prea mult la lucrurile acestea. Iar părerile mi le voi exprima la urne.

În schimb, dacă tot m-am obișnuit cumva să scriu, voi continua, dar despre alte subiecte, așa cum am spus în articolul „Bursă și jocuri„, din 26 martie. De aceea am schimbat mai multe lucruri la acest site.

În primul rând am modificat titlul site-ului, pentru că nu vreau să mai protestez ci să povestesc despre ocupațiile și hobby-urile mele. De aceea poza de deschidere este finalul unui joc Twilight Struggle, jocul meu preferat.

Am schimbat și pozele de pe site și am pus câteva jocuri care mi-au plăcut și unde am și poze frumoase. De asemenea pe manșetă se poate observa sigla BVB cu link către site-ul lor, un element principal în viața și preocupările mele.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: